tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post3412991717136729127..comments2024-03-17T10:38:00.878+02:00Comments on Sapiens - the Cook: Невероятно сочните шишчета от бяло месо на SapiensSapienshttp://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-59093954993883447122012-08-06T21:28:09.777+03:002012-08-06T21:28:09.777+03:00Не няма да има никакво упорство след косумацията н...Не няма да има никакво упорство след косумацията на подобни превъзходни шишчета.Напълно съм сигурен.При възможност ще я приготвя тази рецепта и ще дам отново коментар , за това което се е получило.Благодаря , за чудесната рецепта!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-23139258801866867002011-06-24T21:43:08.129+03:002011-06-24T21:43:08.129+03:00Коригирах малко шрифта, дано сега е по- читабелен....Коригирах малко шрифта, дано сега е по- читабелен.<br />Направи шишчетата както искаш, но прочети отново рецептата, особено важната забележка в началото, както и последното изречение от рецептата...Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-68372499824144206632011-06-24T19:56:57.694+03:002011-06-24T19:56:57.694+03:00Това ще го пробвам само че на газов котлон в тефло...Това ще го пробвам само че на газов котлон в тефлонов прегрят тиган. Как мислиш дали все пак да капна две капки мезнина? (Друже, жив да си сложи мааалко по-едър шрифт в началните си думи, пощади кьоравите като мен...)Hannibalnoreply@blogger.com