tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post3454638154697113180..comments2024-03-17T10:38:00.878+02:00Comments on Sapiens - the Cook: Топ-рецептите миSapienshttp://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-89834564205738731912012-05-20T21:43:19.518+03:002012-05-20T21:43:19.518+03:00Благодаря ти за коментара valentor! :)) Ако ги беш...Благодаря ти за коментара valentor! :)) Ако ги беше хранил с кускус и джоджен, резултатът определено щеше да бъде по-добър, но с каквато и да е ароматна зеленинка да ги храниш, все ще е добре... Ще се радвам, ако споделяш и други свои мнения. :))Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-87643377212739861832012-05-19T18:43:13.129+03:002012-05-19T18:43:13.129+03:00Счетох, че ако напиша в темата може да не бъде про...Счетох, че ако напиша в темата може да не бъде прочетено, за това го правя тук.<br />Думата ми е за охлювите.<br />Храних ги с кус-кус,а и с магданоз, както е препоръчано.<br />Резултатът беше отличен.<br />Благодаря, Сапиенс .<br />Удоволствие е да чета този ваш блог.<br /><br />valentor@mail.bgAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-70536929316364866372012-05-04T01:40:20.768+03:002012-05-04T01:40:20.768+03:00Между другото, търсачката е страхотно удобна. Прим...Между другото, търсачката е страхотно удобна. Примерно, търсите "Домати с ориз", пишете в търсачката или само "домати" и ви излизат всички рецепти, в които се споменава думата домати, или пък "ориз", с което става абсолютно същото. Така, като напишете или "домати", или "ориз", все ще ви излезе вариантът "домати с ориз".<br />Но, ако това ще ви бъде по-удобно, бих могъл да си поиграя и да вкарам в компилацията всичките си рецепти, подредени в посочените или допълнителни раздели.Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-35415382447476929832012-05-04T01:17:26.444+03:002012-05-04T01:17:26.444+03:00Идеята на моя блог е да бъде различен от "къд...Идеята на моя блог е да бъде различен от "къдравите, парфюмирани и фризирани" други такива блогове. Това е съвършено умишлено и съм го написал още при създаването на блога, в увода и представянето. Аз искам да се акцентира върху същината и елегантността на самата рецепта, а не върху красивата и елегантна снимка, зад която може да се крие съвършено тривиални и безинтересно ядене. Исках да се търси и намира нещо в блога, затова си има и търсачка. Но последната компилация дава удобство да се видят и ползват поне тези рецепти, които аз считам за върхово мое постижение. Това не означава, че останалите рецепти са по-лоши, ни най-малко! Но към тези изпитвам особена авторска любов, затова съм ги отделил, и както се казва, ви ги навирам в очите най-нахално...:)) мисля, че резцептите ми заслужават човек да отдели половин минута и да ги потърси с търсачката... Апропо, много би ми било приятно да си пишете имената, а не да излизате като "анонимен", защото имам чувството, че говоря с един и същи човек... Виж, като кажа "Габи", "Пепи" или "Катя", чувството ми е, че говоря със стар приятел... :))Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-27651596837654243222012-05-04T01:08:13.742+03:002012-05-04T01:08:13.742+03:00Габи, вече всички линкове се отварят без проблем, ...Габи, вече всички линкове се отварят без проблем, благодаря ти за хубавите думи и за корекцията!Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-52923671955519944632012-05-03T18:33:43.010+03:002012-05-03T18:33:43.010+03:00Въпреки че съм чел повечето, много се радвам на та...Въпреки че съм чел повечето, много се радвам на така подбраната компилация! Повечето искам да ги пробвам, а някои вече съм (изключвам тази за любимите кучета поради липса на такова):)) <br />Особено ми харесват теоретичните разработки за начинът на приготвяне на дадено ястие или продукт, като например това за боба, охлювите, панировките и т.н.<br />Сигурно ще прозвуча много нагло от моя страна, но няма ли начин да класифицираш всичките си рецепти по съответните показатели? Знам, че става и с търсачката, но все пак друго си е подредбата по категории (тук е моментът да ме напсуваш заради претенциите ми ;)). <br />Поздравления за хубавия блог и рецепти!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-49664911037283718912012-05-03T14:29:00.347+03:002012-05-03T14:29:00.347+03:00Страхотна подборка - благодаря за нея :) Сега съжа...Страхотна подборка - благодаря за нея :) Сега съжалявам, че не видях по-рано рецептата за сушено-маринованото пуешко филе и го пропилях за една съвсем обикновена яхния. Поздрави!<br />П.П. Линкът за Пилето Кхо не се отваря.Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.com