tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post5133995618074971644..comments2024-03-17T10:38:00.878+02:00Comments on Sapiens - the Cook: ОРИЗ - технология за правилното му готвене и хубави рецептиSapienshttp://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-88029198868473815802014-07-05T15:45:22.917+03:002014-07-05T15:45:22.917+03:00Оризът на пара се готви в кошнички, които са плътн...Оризът на пара се готви в кошнички, които са плътни, без дупки. В тези кошнички - ветрило не става, освен ако не покриеш дупките с марля. В противен случай оризът ще изпада през дупките, големи са.Тези кошнички се използват за едри продукти - зеленчуци, месо, риба. Успех!Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-46307612294703957892014-07-04T23:24:58.807+03:002014-07-04T23:24:58.807+03:00ще дадете ли рецепта за ориз на пара, купила съм с...ще дадете ли рецепта за ориз на пара, купила съм си от онези метални кошнички ветрило , но не мога да намеря подходяща рецепта в нета<br />Пламенаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-73806187179843700962013-05-24T21:51:35.090+03:002013-05-24T21:51:35.090+03:00Благодаря за блога ти! От час чета и продължавам -...Благодаря за блога ти! От час чета и продължавам - много, много полезни за мен съвети и прекрасни рецепти! Жив и здрав!<br />НелаNellyhttps://www.blogger.com/profile/02766914036373105305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-8225311909581823872013-03-01T23:44:34.870+02:002013-03-01T23:44:34.870+02:00Лили, честита Баба Марта!
Радвам се, че ти харесв...Лили, честита Баба Марта! <br />Радвам се, че ти харесва блогът и рецептите ми. Ще ти изпратя всчко, което имам относно Зоната. Успехи! Любо :))Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-27258608405423276592013-03-01T19:21:26.638+02:002013-03-01T19:21:26.638+02:00Еи, страхотен си ,вече 3 часа не мога да се откасн...Еи, страхотен си ,вече 3 часа не мога да се откасна от публикациите ти,топ рецептите са чудесни, много благодариа,трагвам убедено по патиа кам доброто здраве, ште очаквам,таблиците и всичко ново на адрес Lili_zet@abv.bg liliAnonymousnoreply@blogger.com