tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post677439566213014113..comments2024-03-17T10:38:00.878+02:00Comments on Sapiens - the Cook: Относно подправките във фризерSapienshttp://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-84061508885117254352012-06-03T23:41:34.662+03:002012-06-03T23:41:34.662+03:00разбира се че магданоза трябва да е много ситно на...разбира се че магданоза трябва да е много ситно нарязан и пресован -може с ръка. така водата за добавяне е съвсем малко.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-12257087986037629822012-02-10T23:18:58.308+02:002012-02-10T23:18:58.308+02:00Форми за лед ги натъпкваш с магданоз или друго,зал...Форми за лед ги натъпкваш с магданоз или друго,заливаш с вода и в камерата.От няколко форми прехвърляш в найлонова торба.Когато готвиш пускаш 1 или колкото кубчета желаеш в гозбата и готово.Ние ги приготвяме през есента и така цяла зима.Anonymousnoreply@blogger.com