tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post8023975740027602704..comments2024-03-17T10:38:00.878+02:00Comments on Sapiens - the Cook: GOTIN начин за готвене на зелен фасул-яхнияSapienshttp://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-70567197236010471502014-07-05T15:58:48.147+03:002014-07-05T15:58:48.147+03:00Наистина, копърът изглежда по-нежна подправка, но ...Наистина, копърът изглежда по-нежна подправка, но само привидно. Първо - много хора изобщо не понасят аромата на анасон, второ - ако сложиш копър на горещи пържени пресни картофи, копърът веднага става на твърди иглички, трето- ако прекалиш с количеството в таратор, може да ти стане тежко на стомаха и да повърнеш. А с магданозът такива проблеми няма, колкото и да прекалиш. Освен това, не бих причислил зеления фасул към леките зеленчуци. За да стане лек за ядене му е нужно доста да се посвари, освен това леко ядене не се подправя с кисело мляко и чесън, обикновено това се прави с по- трудносмилаеми яденета. но, ако ти харесва копърът, ползвай си го, стига да ти е вкусно... :))Sapienshttps://www.blogger.com/profile/05917186409579512876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3561658481191519702.post-87996562097260396962014-07-04T23:22:15.237+03:002014-07-04T23:22:15.237+03:00на зелен фасул бих сложила копър, според мен магд...на зелен фасул бих сложила копър, според мен магданоза е много груб за този деликатен зеленчукПламенаnoreply@blogger.com