Коментари и мнения

"Не се страхувай да се опиташ да правиш това, в което не си професионалист. Все пак, Ноевия ковчег е построен от пълен аматьор, а "Титаник" - от топ-професионалисти, а резултатите са ясни на всички..."

ТОПРЕЦЕПТИТЕ МИ търсете с търсачката на блога, на "топ-рецепти".

Омръзна ми да пиша, че в Интернет не е прието да се контактува на "Вие", затова още в началото на блога си ви моля да контактувате с мен на "ти", за което ще ви бъда благодарен...:)) А пък, ако контактувате с имената си, а не ми пишете като "анонимен", ще бъда направо щастлив...

За контакти със Sapiens или задаване на персонални въпроси и коментари - l.dontchev@gmail.com или Skype lubomir.dontchev

21 август 2011 г.

Сушени домати в домашни условия

 Положителен и отрицателен опит в сушенето на домати в домашни условия.

Нова и актуална информация по темата. 20-21 август 2011 г.

4 коментара:

  1. Имам награда за теб, намини да си я получиш! :))

    ОтговорИзтриване
  2. Sapi здравей!
    Много ми е любопитно каква зимнина си приготвяш! Разкажи, да ни просветлиш малко...
    Благодаря!

    Bagoasa ot DIR'a

    ОтговорИзтриване
  3. :)) Здравей! Сега ще ти отговоря лаконично, но през другата седмица ще отворя една тема, в която ще изброя всичката зимнина, която съм превил през годините, и ако нещо те заинтересува и го няма като рецепта в блога, ще ми се обедиш и ще пусна всяка от рецептите допълнително.
    Откакто почина съпругата ми, вече не правя нито толкова като количество, нито толкова разнообразна зимнина. Освен това, енергията вече стана непоносимо скъпа, нямам връзка със село, а по магазините вече има почти всичко, макар и с ниско качество, но онтосително приемливо, затова правенето на зимнина се рентира единствено при хора, които сами си отглеждат зеленчуците и плодовете и имат възможност да приготвят всичко в селски условия.
    Тази година съм направил единствено сладко от дренки и сушени домати. Поне засега... :))

    ОтговорИзтриване
  4. Чакаме рецептите за зимнина :)))

    ОтговорИзтриване

Моля, коментирайте рецептите ми!
Sapiens