Коментари и мнения

"Не се страхувай да се опиташ да правиш това, в което не си професионалист. Все пак, Ноевия ковчег е построен от пълен аматьор, а "Титаник" - от топ-професионалисти, а резултатите са ясни на всички..."

ТОПРЕЦЕПТИТЕ МИ търсете с търсачката на блога, на "топ-рецепти".

Омръзна ми да пиша, че в Интернет не е прието да се контактува на "Вие", затова още в началото на блога си ви моля да контактувате с мен на "ти", за което ще ви бъда благодарен...:)) А пък, ако контактувате с имената си, а не ми пишете като "анонимен", ще бъда направо щастлив...

За контакти със Sapiens или задаване на персонални въпроси и коментари - l.dontchev@gmail.com или Skype lubomir.dontchev

27 август 2011 г.

Награда...

Колкото и да ви е чудно, и аз получих награда... :))
Тази награда ми беше дадена от Габи, ето тук, а аз, от своя страна, я препращам, т.е., награждавам един нов, безкрайно интересен, много специфичен и необходим блог "Даровете на Гея" на Жани , с възхищение от труда, който влага в този блог.

4 коментара:

  1. Благодаря ти Любо!
    Страхотно ме изненада!
    Много съм поласкана от високата оценка, която даваш на мен и моя блог. Тази награда,предадена от теб, за мен има особено значение. Нека да подчертая, че не преди много време, тази пролет, ти именно стана кръсник на моя блог, ти именно предложи да го нарека "Даровете на Гея". Макар, че не контактуваме често, почти всеки ден си мисля за теб и не пропускам да прочета всяка твоя нова публикация.
    Сърдечни поздрави и весел и спокоен неделен ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Жани, всяка една похвала си си заслужила с труда, ентусиазма и интелигентността си.
    Тепърва хората ще преоткриват билковите растения в ежедневието си и ти ще бъдеш един от най-първите пионери в тази област.
    Бъди все така жизнерадостна, жизнена и ентусиазирана!

    ОтговорИзтриване
  3. ЛЮБЧО, страхотен блог много хубави неща намерих в него.БРАВО!
    Когато имаш време намини при мен http://zi4e57.blogspot.com/ приготвила съм награда за теб.
    ПОЗДРАВИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Трогнат съм от оценката ти за блога ми и от наградата, но няма да слагам наградите на челната страница, защото съвсем умишлено моят блог е "минималистичен"... Така съм решил, за да изпъкнат самите рецепти (пък и да се оправдая за мързела си...).
    Иначе накрадата е тук: http://1.bp.blogspot.com/-HvEP7ClcT1o/Tlc_x9us-II/AAAAAAAAD7k/JH87fF8d1TE/s320/award_susann.jpg и тук http://zi4e57.blogspot.com/. Отново ти благодаря, ама нещо май "майничките" взехме да доминираме в блог-пространството :)))

    ОтговорИзтриване

Моля, коментирайте рецептите ми!
Sapiens