Половин чаша доматен сок заедно с половин чаша вода и 1 ч.л. олио се слага да заври.
Добавя се една много ситно нарязана кисела краставичка, 1/4 ч.л. горчица, половин кисела ябълка, ситно настъргана, 1/2 скилидка счукан чесън.
След като поври сгъстяваме с 1 равна ч.л. нишесте.
Тук са събрани моите авторски кулинарни рецепти и технологии, както и някои хубави оригинални рецепти, с разрешението на авторите им, или указание за източника им.
Коментари и мнения
"Не се страхувай да се опиташ да правиш това, в което не си професионалист. Все пак, Ноевия ковчег е построен от пълен аматьор, а "Титаник" - от топ-професионалисти, а резултатите са ясни на всички..."
ТОПРЕЦЕПТИТЕ МИ търсете с търсачката на блога, на "топ-рецепти".
Омръзна ми да пиша, че в Интернет не е прието да се контактува на "Вие", затова още в началото на блога си ви моля да контактувате с мен на "ти", за което ще ви бъда благодарен...:)) А пък, ако контактувате с имената си, а не ми пишете като "анонимен", ще бъда направо щастлив...
За контакти със Sapiens или задаване на персонални въпроси и коментари - l.dontchev@gmail.com или Skype lubomir.dontchev
Представям си този сос върху едва вратна пържолка ммм...
ОтговорИзтриванеДа ти е сладко! :)) Любо
ОтговорИзтриване